Meespelen bij ons?
Muzikaal, maar nog nooit een instrument aangeraakt? Of misschien speel je al een instrument, maar zoek je nog een muziekgroep om gezamenlijk te spelen?
We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen voor slagwerk (diversen), klarinet, dwarsfluit, bariton, tenorsaxofoon, F-hoorn en trombone. Je bent van harte welkom; we zien je graag bij een van onze repetities.

Muziekgroep BuBo

De muziekvereniging met de rare naam

De naam

Muziekvereniging BuBo is opgericht in maart 1955 in de Borgerstraat. De naam BuBo ontstond uit het samentrekken van de naam Bulletje Borger. Bulletje was een klein mannetje met een groot kartonnen hoofd, die op feestavonden de verschillende programma's aaneen praatte. Van dit kartonnen hoofd is later het BuBo-kopje gemaakt.

De groep

Vroeger was de BuBo een muziekvereniging met een groot aantal leden. Toen het ledenaantal begon terug te lopen, werd besloten in 1997 een doorstart te maken met een nieuwe samenstelling. Tegenwoordig noemen we onzelf liever een muziekgroep. Muziekgroep BuBo is een groep van 20 enthousiaste muzikanten, met een uniek instrumentarium.

Buurtfeesten, bejaardenhuizen, TV-opnames: we zijn overal voor in. We spelen alles: van zwoele muziek tot echte meezingers. We hebben dan ook voor iedere gelegenheid een passend repertoire klaar.

Privacyverklaring | Aangesloten bij de BAAMMusic Management en KNMO

Contact: info@mvbubo.nl